İşletme Yönetimi Programı MÜSİAD EXPO 2022 Fuar Gezisi

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) tarafından TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2022’ye 4 Kasım 2022’de Öğr. Gör. Gökçe TOPÇU’nun organizatörlüğünde Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Programı öğrencileri katılım sağlamışlardır.

Fuar kapsamında öğrencilerimiz yeni pazar kazanımı, ikili iş görüşmeleri ile hedef kitleye kolayca ulaşım imkanı, etkin pazar bağlantıları, uzun vadeli ve istikrarlı anlaşmalar, dağıtıcı – temsilci – bayi ve acente bulma, her kıtadan ticaret temsilcileri ile buluşma gibi süreçleri yerinde gözlemleme fırsatını yakalamış, firmalarla staj-iş imkanları hakkında detaylı görüşmeler yapma imkanına sahip olmuşlardır.

11 salonda yapı, inşaat, çevre, gayrimenkul, emlak, dayanıklı tüketim, gıda, tarım, ambalaj, tekstil, turizm, basım yayın, sağlık, makina, otomotiv, enerji, bilgi teknolojileri vb. sektörlerinden 521 kurum ve kuruluşun stant açtığı fuarda öğrencilerimiz ilgi duydukları firmaların stantlarını ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunmuşlardır.