01 Aralık 2022 Tarihli İlanla Sınava Giren Öğretim Elemanı Sınav Sonuçları

03.01.2023

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 01.12.2022 tarih ve 32030 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılan yazılı sınav sonuçları aşağıda yer alan ilgili linkler üzerinden yayınlanmıştır.

>Fakülte “Araştırma Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Yazılı Sınav Sonucu İçin Tıklayınız

>MeslekYüksekokulu/Yabancı Diller Yüksekokulu programındaki “Öğretim Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Yazılı Sınav Sonucu İçin Tıklayınız

Bilgi Notu:

– Sınav Sonuçları “Asil/Başarılı olan adaylar, YÖK İlişkileri ve Yazı İşler Ofisi tarafından aranacaktır.