Yemek, Kafe ve Restorant Hizmetleri

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

İstanbul Arel Üniversitesi Yemek Hizmetleri Birimi; öğrenci, personel ve ziyaretçilere yerleşkeler ve öğrenci evlerinde bulunan kafeterya, yemekhane hizmetlerinin sağlıklı ve kaliteli olarak sunulmasını takip etmekle görevlidir.

Yeterli ve dengeli beslenme ile sağlıklı bir yaşamın devamlılığının sağlanması için yerleşkelerimizde bulunan yemekhanemizde her gün çoktan seçmeli sıcak yemek hizmeti sunulmaktadır. Ulusal ve uluslararası standartlara uygun olarak yerleşkelerde üretimi yapılan sıcak yemekler 11:30 – 14:30 saatleri arasında sunulmaktadır.

Kafeterya alanlarında da gereksinim oluşabilecek tüm ürünler mevcut olup, yerleşkeler içerisinde geçirecekleri zamanlara uygun olarak tasarlanmıştır.

Yemek Hizmetleri üzerine alınan geri bildirimlerin değerlendirilmesi ve hizmet kalitesinin sürekli iyileştirilmesi amacıyla da; yemek hizmetleri düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Hizmet Bölgelerimizden Kareler;