06.04.2022 Tarihinde Resmi Gazetede Yayımlanan Öğretim Elemanı Sınav Sonuçları

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
06 NİSAN 2022 TARİHLİ İLANLA SINAVA GİREN
ÖĞRETİM ELEMANI SINAV SONUÇLARI

2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 06.04.2022 tarih ve 31801 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca yapılan yazılı sınav sonuçları aşağıda yer alan ilgili linkler üzerinden yayınlanmıştır.

> Fakülte bölümündeki “Araştırma Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Yazılı Sınav Sonucu İçin Tıklayınız

> MeslekYüksekokulu/Yabancı Diller Yüksekokulu/Sağlık Bilimleri Fakültesi bölümündeki “Öğretim Görevlisi” kadrosuna başvuran adaylar; Yazılı Sınav Sonucu İçin Tıklayınız

Bilgi Notu:

– Sınav Sonuçları “Asil/Başarılı olan adaylar, YÖK İlişkileri ve Yazı İşler Ofisi tarafından aranacaktır.