2022 – 2023 Akademik Yılı Bahar Takvimi Hakkında

23.02.2023

Sevgili Öğrencilerimiz,

Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan kararlar gereği ‘Yükseköğretimde Uygulamalı Eğitimler Çerçeve Yönetmeliği’ kapsamındaki mesleki eğitim uygulamaları yüz yüze yapılacak olup, diğer tüm dersler Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yeni bir karar alınana kadar Uzaktan Eğitim ile yürütülecektir.

Bu kapsamda ders uygulamaları, telafileri yapılmak üzere ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ayrıca Üniversitemiz Senatosunun aldığı kararla 2022-2023 Akademik Yılı Bahar Takvimi güncellenmiştir. Güncellenen akademik takvime web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğü

Dear Students,

Due to the latest decision taken by the Higher Education Council, vocational education practices within the scope of the ‘Framework Regulation for Applied Education in Higher Education’ will be carried out face to face, and all other courses will be conducted with Distance Education until a new decision is taken by the Council of Higher Education.

In this context, course applications have been postponed to a later date to make up for it. Accordingly, the 2022-2023 Academic Year Spring Calendar has been updated with the decision taken by the Senate of our University.

İstanbul Arel University Rectorate