2022-2023 Bahar Dönemi Eğitimi Hakkında

18.02.2023

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemiz, 20 Şubat 2023 Pazartesi başlayacak olan Bahar Döneminin ilk haftasını Uzaktan Eğitim sistemi ile gerçekleştirecektir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından alınan kararlar doğrultusunda uygulamalı derslere ilişkin teknik çalışmalar devam ettiğinden, gerekli açıklamalar hafta içerisinde duyurulacaktır.

Yapılamayan uygulamalı derslerin telafileri için ileri bir tarihe programlaması planlanacaktır.

Önemle duyurulur.

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğü

Dear Students,

Our university will start the spring term on Monday, February 20, 2023, via distance education system. Necessary announcements will be made regarding the applied courses since our technical arrangements are in progress according to the statements by the Higher Education Council. For those of the applied classes which will not be held during the first week, there will be make up for in the next future.

It is strongly announced.

Istanbul Arel University Rectorate