2023 Kariyer Günleri Buluşması

09.05. 2023 tarihinde Tepekent Kampüsümüzde düzenlenen AREL Kariyer Günleri, sektör temsilcileri ile öğrencilerimizi bir araya getiren oldukça verimli ve keyifli bir etkinlik oldu.
Bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz ve mezunlarımız, firmalarla tanışma fırsatı bularak iş veya staj imkanları yakaladılar.  Ayrıca, etkinlik boyunca düzenlenen eğlenceli aktiviteler sayesinde öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Etkinlikte gerçekleştirilen etkileşimli oturumlar ve seminerler , öğrencilerimize sektör hakkında daha fazla bilgi edinme ve deneyimli profesyonellerle bağlantı kurma imkanı sundu. Bu sayede öğrencilerimiz, gelecekteki iş hayatları için önemli adımlar atmış oldular.
AREL Kariyer Günleri, öğrencilerimizin gelecekteki kariyer planlamalarına yön verme konusunda büyük bir rol oynadığı gibi, etkinlik boyunca yaşanan keyifli anılar da öğrencilerimiz için unutulmaz bir deneyim oldu.