21. Yüzyıl Savaşlarından Alınan Dersler İstanbul Arel Üniversitesi’nde Tartışılacak

01.03.2024

İstanbul Arel Üniversitesi, “21. Yüzyıl Savaşlarından Alınan Dersler” konulu kongreye ev sahipliği yapıyor

İstanbul Arel Üniversitesi, “21. Yüzyıl Savaşlarında Strateji, Operatif, Taktik ve Teknik: Tespitler ve Değerlendirmeler” başlıklı çevrim içi Ulusal Kongre düzenliyor. 9-10 Mart tarihlerinde hafta sonları gerçekleşecek etkinlikte, 2006-2010 yıllarında Genelkurmay II. Başkanlığı ve 1’inci Ordu Komutanlığı yapmış olan Emekli Orgeneral Ergin SAYGUN, açılış konuşmasında birikim ve deneyimlerini paylaşacak.

Kongre, akademisyenler, araştırmacılar ve emekli subayların katılımıyla 6 oturumda toplamda 38 bildiri sunulacak. “21. Yüzyıl Savaşlarında Strateji, Operatif, Taktik ve Teknik” başlıklı bu önemli kongre, çevrim içi olarak iki gün süreyle düzenlenecek.

Arel Üniversitesi, bu önemli kongre ile 21. yüzyıl savaşlarının stratejik yönleri üzerine kapsamlı bir tartışma ve bilgi paylaşım platformu oluşturmayı amaçlıyor. Katılımcılar, kongreye katılım linki üzerinden erişim sağlayabilirler.

Kongre Programından Öne Çıkanlar:

• Açılış Konuşması: Emekli Orgeneral Ergin SAYGUN, 2006-2010 yıllarındaki görev dönemine ait bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.
  • Bildiri Sunumları: 6 oturumda 38 bildiri, akademik çevrelerden ve deneyimli subaylardan strateji, operatif, taktik ve teknik konularında değerli içerikler sunacak.
  • Kongre Tarihi: 9-10 Mart 2024 (Hafta sonu, iki gün süreyle)
  • Katılım Linki: https://l24.im/cIs02

21. Yüzyıl Savaşlarında Strateji, Operatif, Taktik ve Teknik-Tespitler ve Degerlendirmeler Kongresi Detaylı Program Akışına ulaşmak için tıklayınız.