Adalet Programı’nda Mezun Öğrenci Buluşması

03.01.2024

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Adalet Programı tarafından “Mezun – Öğrenci Buluşması Etkinliği” düzenlendi.

Üniversitemiz mezunu Sıla Çekiç’in konuk olduğu ve İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Erdoğan Mert’in moderatörlüğünü yaptığı çevrimiçi düzenlenen etkinlikte öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Sıla Çekiç mesleki deneyimini öğrencilerle paylaştı.

28 Aralık 2023 tarihinde düzenlenen etkinlikte öğrencilik günlerini, mezuniyet ve atama sürecinde yaşadıklarını öğrenci arkadaşlarıyla paylaşan Zabıt Kâtibi Sıla Çekiç, öğrencilerin hedeflerine ulaşmaları için kararlı olmaları gerektiğini ifade etti. Mesleği ile ilgili her konuda öğrencilere destek olmaktan mutlu olacağını ifade eden Sıla Çekiç öğrencilere başarılar diledi.

“Mezun – Öğrenci Buluşması” etkinliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise deneyimlerinden yola çıkarak kendilerine önemli tavsiyelerde bulunan Sıla Çekiç’e teşekkür etti.