Aday İlişkileri ve Tanıtım Ofisi

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

İstanbul Arel Üniversitesinin tercih edilebilirliğini ve bilinirliğini arttırmak, aday öğrenci ve ilgilileri tercih ve kayıt süreçlerinin tamamında mevzuat ve üniversite yönetimince alınan kararlar doğrultusunda bilgilendirmek birimimizin asli görevidir.

Bu görevimizi yerine getirirken öğrenci merkezli ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemek, etik değerlere bağlı kalmak, üniversitenin üst yönetimi ve ilgili birimleriyle koordineli çalışmak temel değerlerimizdir.

Üniversitemiz bünyesinde Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesinde bulunan birimimiz eğitim kurumları ve yöneticileri, aday öğrenciler ve rehber öğretmenlerin tüm taleplerine hızlı bir şekilde yanıt vermekte aynı zamanda, tüm üniversite adayı gençlerin, hayatlarında alacakları en önemli kararlardan biri olan meslek seçimlerinde, hayalleri ve istekleri doğrultusunda doğru, güncel bilgilerle kariyerlerine yön vermelerini hedeflemektedir.