Anestezi Bölümü Öğrencileri Önlüklerini Giydi

05.06.2023

İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Anestezi Programı öğrencileri düzenlenen törenle önlüklerini giydi.

İstanbul Arel Üniversitesi Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe MYO Müdürü Prof. Dr. Bahtışen Kavak, Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Tuğçe Gedik, İstanbul Arel Üniversitesi Akademik personeli, öğrenciler katıldı.

İstanbul Arel Üniversitesi Anestezi Programı mezunu olan Türkiye Hastanesi Eğitim ve Geliştirme Uzmanı olarak görev yapan Mustafa Ali Şirin’in meslek ve sektörle ilgili deneyimlerini anlatarak öğrencilere tavsiyelerde bulunduğu etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Törende açılış konuşması yapan MYO Müdürü Bahtışen Kavak İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu olarak önemli çalışmalar yaptıklarını ifade ederek etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Prof. Dr. Bahtışen Kavak konuşmasının devamında anestezi teknikerliğinin öneminden bahsederek öğrencilere iş hayatlarında başarılar diledi.

Tören öğrencilerin önlüklerini giymesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.