Arel Medya’da nasıl görev alırım?

ÜNİVERSİTE

Arel Medya

ArelRepost’a içerikler üretmek ya da Arel TV ve Radyo Arel’de program yapmak ister misin? O zaman doğru yerdesin! arelmedya@arel.edu.tr adresinden mail göndererek bizlerle irtibata geçebilir sen de önemli bir yayıncı olabilirsin.

ArelRepost’a özel haberden röportaja, karikatürden bulmacaya birbirinden önemli ve eğlenceli içerikler hazırlayabilir ve kendi imzanla okuyucularla buluşturabilirsin.

Profesyonel  bir televizyon kanalında program yapmak ya da işin mutfağına geçip çekim ve kurgu-montaj alanlarında görev almak istiyorsan Arel TV seni bekliyor…

Radyo Arel ise radyoculuk alanında kendini geliştirmek, podcast ya da canlı yayınlarla geniş kitlelere hitap etmek isteyen radyo programcılarına mikrofonlarını açıyor.