Asya Ambalaj Fuarı Teknik Gezisi

20 Ekim 2021 Tarihli Çarşamba günü “Bilgisayar Destekli Karton Ambalaj Tasarımı I ve Baskı Teknikleri” dersi kapsamında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul’da ders içeriğini kapsayacak şekilde bir teknik gezi gerçekleştirilmiştir.

Ambalaj Fuarı teknik gezimiz Basım Yayın Teknolojileri 2. Sınıf öğrencileriyle gerçekleşmiştir.

Böttcher Türkiye – Boettcher Matbaa Malzemeleri Tic. Ltd. Şti Satış direktörü Serdar ÖZER öğrencilerimize baskı makinelerinde kullanılan merdaneler hakkında ve Alman şirketi olan Böttcher firmasıyla ilgili bilgilendirme yaparak sektörü ve sektörde kullanılan malzemelerin öğrenciler tarafından tanınmasını sağlamıştır.

Hubergroup Türkiye Tic. Ltd. Şti  matbaa boyaları üreten Alman  firmasında pazarlama temsilcisi olarak görev alan Rıdvan Pişkin tarafından öğrencilerimize matbaa boyaları ve şirket  hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılarak öğrencilerin sektörü tanımaları sağlanmıştır.

Öğr. Gör. Gamze ŞENTÜRK  tarafından metal teneke ofset baskı tekniği ve ambalaj konusunda çalışmaları yerinde görerek, öğrencilere konu anlatılmıştır.

Sektör temsilcileriyle görüşülerek öğrencilerimize mezuniyet sonrası işe yerleştirme konusunda gerekli iletişim bilgileri sağlanmıştır.