Atmaca Holding Heyeti Üniversitemizi Ziyaret Etti

01.03.2024

Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca beraberindeki heyetle Üniversitemizi ziyaret ederek Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü müfredatına eklenen “Sunny ile TV Teknolojileri” isimli markalı derste Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, Sunny Teknoloji AR-GE Merkezi Genel Müdürü Baki Onur Gür, Sunny Elektronik AŞ. Pazarlama Direktörü Melike Oğuz ve Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Güler Erdem beraberindeki heyetle Üniversitemizi ziyaret ederek Mühendislik Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri ile bir araya geldi.

Markalı Dersler projesi kapsamında Üniversitemize gelen heyet, 14 haftalık ders programı ile öğrencilerimizi sektöre hazırlayarak üretim ve Ar- Ge konusunda önemli bilgiler verecek.

Önemli paydaşımız olan Sunny Elektronik ile “Sunny ile TV Teknolojileri” konulu markalı dersin ilk oturumu Üniversitemizde gerçekleşti. Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca’nın katılımı ile gerçekleşen ilk derste öğrencilerimiz televizyon teknolojileri ve üretim süreci hakkında önemli bilgiler öğrenirken Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca’dan kariyerlerine yönelik önemli ipuçları aldı.

“Tüketicinin İstekleri Göz Ardı Edilemez”

Kişinin kendisini geliştirmek için çalışması gerektiğine vurgu yapan Adem Atmaca, Sunny TV teknolojileri ile ilgili öğrencilere önemli bilgiler verdi. Televizyon teknolojilerinin her geçen gün geliştiğine dikkat çeken Atmaca teknolojik ve güncel gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Bununla beraber televizyon üretim sürecinde birçok etmenin bir araya geldiğini belirten Atmaca sektörde tüketicinin isteklerinin göz ardı edilemeyeceğini söyledi.

Soru- cevap eşliğinde devam eden ilk dersin devamında Sunny Teknoloji Ar-Ge Merkezi Genel Müdürü Baki Onur Gür yazılım ve donanım konusunda öğrencileri bilgilendirirken, Kıdemli İnsan Kaynakları Uzmanı Güler Erdem ise staj ve iş imkânları konusunda öğrencilere önemli açıklamalarda bulundu.

“Sunny Heyeti Üniversitemiz Rektörü İle Bir Araya Geldi”

Sektörel anlamda önemli paydaşlarımızdan biri olan Atmaca Holding, Üniversitemiz ile iş birliği çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez’i beraberindeki heyetle makamında ziyaret eden Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca sektör hakkında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez’e önemli bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Ayhan Acar yönetimindeki ArelKAM ile iş birliği kapsamında yürütülen güncel çalışmalar değerlendirilirken bu çalışmaların artarak devam etmesi yönünde önemli kararlar alındı. Ziyaretin ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez pazarlama alanında yazdığı kitabını imzalayarak Atmaca Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca’ya armağan etti.