Azami Süresi Sona Eren Önlisans ve Lisans Öğrencilerinin Ek Sınav Başvuru Tarihleri Değişmiştir.

19.11.2021

Yükseköğretim Kurulu Eğitim Öğretim Dairesi Başkanlığı’nın 15 Ekim 2021 tarih ve 76443 sayılı yazısı ile bildirildiği üzere 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 44 üncü maddesinin c bendinde belirtilen hüküm çerçevesinde azami süresini dolduran öğrenciler 31. Ocak 2022 Pazartesi mesai bitimine kadar başvuru yapmaları halinde iki ek sınav hakkından yararlanabilecektir.

Detaylı bilgi için Üniversitemizin  Azami Süresi Dolan Öğrenciler İçin Ek Sınav Hakkı Verilmesine İlişkin Yönerge ‘sine bakını