Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Dikkatine

29.05.2023

Bilgisayar Mühendisliği Bitirme Projesi ve Staj Sunum Tarihleri Ekteki dosyalarda mevcuttur. Öğrencilerin belirtilen tarih ve saatlerde paylaşılan Microsoft Teams linki üzerinden toplantıya katılmaları gerekmektedir.

BİTİRME PROJESİ DUYURU

Her Bitirme Projesi öğrencisinin ekte paylaşılan formatta hazırlamış olduğu Bitirme Projesi raporunu sunum tarihinden önce danışman hocasıyla paylaşması gerekmektedir. Öğrencilerin hazırladıkları sunum dosyası üzerinden proje anlatımları ile soru-cevap kısmı her öğrenci için toplam 15 dk. sürecektir.

STAJ DUYURU

Her staj öğrencisinin hazırlamış olduğu staj dosyasını sunum tarihinden önce ArelKAM’a teslim etmesi gerekmektedir. Öğrencilerin ayrıca bir sunum dosyası hazırlamasına gerek yoktur. Gerçekleştirdiğiniz staj ile ilgili bilgilendirme ve soru-cevap kısmı toplam 15 dk. sürecektir.

NOT: Bitirme ve Staj sunumları tekrarlanmayacaktır.