Çanakkale Zaferi Spor Turnuvaları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

29.03.2024

Çanakkale Zaferi Spor Turnuvaları’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Üniversitemizde Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıl dönümü nedeniyle Sağlık, Konaklama ve Spor Ofisi tarafından “Çanakkale Zaferi Spor Turnuvaları” düzenlendi.

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” nedeniyle 21- 29 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen turnuvada “dart, masa tenisi ve satranç” branşlarında öğrenciler altın madalya almak için yarıştı.

Dart branşında birincilik ödülü Enes Altaş’a, ikincilik ödülü Can Çebi’ye ve üçüncülük ödülü ise Cem Yücel’e verildi.

Masa Tenisi kategorisinde birinci olan öğrencimiz Yunus Demir olurken, ikinciliği Emre Berk Çağatay kazandı. Üçüncülük ödülü ise Ahmed Hassan Ali’nin oldu.

Satranç dalında birinciliği Sümeyye Gülçeken elde ederken, ikincilik ödülü Yusuf Fatih Yaman’a ve üçüncülük ödülü Egemen Erdem’e takdim edildi.

İstanbul Arel Üniversitesi olarak Çanakkale Zaferi’nin 109. Yılı nedeniyle düzenlenen turnuvada başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.