Çocuk Gelişimi Son Sınıf Öğrencileri Yemin Töreni

06.06.2023

İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencileri Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesi Konferans Salonu’nda mesleki yeminlerini ederek önlüklerini giydi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması başlayan törene; Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldız İyidoğan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ülkü Baykal, Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hale Dere Çiftçi, akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Etkinlikte konuşan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldız İyidoğan ve Çocuk Gelişimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hale Dere Çiftçi;  Çocuk Gelişimi Bölümü’nün öneminden bahsederek öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Açılış konuşmalarının ardından önlüklerini akademisyenlerinin yardımı ile giyen Çocuk Gelişimi son sınıf öğrencileri yemin ederek mesleğe ilk adımlarını attı.

Mezun buluşmaları oturumu ile devam eden etkinlikte mezun öğrenciler deneyimlerini anlatarak Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine önemli tavsiyelerde bulundu.

Program Prof. Dr. Hale Dere Çiftçi’nin Çocuk Gelişimi Bölümü tarafından yapılacak çalışmaları anlatan sunumun ardından toplu fotoğraf çekimi sona erdi.