Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin Projesi

Steel Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. ile İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu, Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü olarak ” Çocuklar Gülsün Dünya Güzelleşsin” sloganı adı altında ortak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu kapsamda depremden etkilenen illerimizden biri olan Adıyaman ilimizin köy okullarında eğitim öğretimine devam etmekte olan 234 ana sınıfı ve ilkokul öğrenci kardeşlerimizin tüm kırtasiye ihtiyaçları karşılanmaya çalışılmıştır. Bu projede bizlere her türlü desteği sağlayan Steel Sigorta ve Reasürans Brokerlik A.Ş. Şirketinin değerli CEO’su Sayın Abdullah Özcan Bey’e, Pazarlama & İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Sayın AYŞEGÜL AYDOĞDU Hanım’a, Teknik Departman Yönetmeni, aynı zamanda mezun öğrencimiz ve DSÜ’lü Öğretim Görevlimiz olan Sayın GÖKHAN YAVUZ Bey’e, Yönetmen Sayın Gül Artvinli Hanım’a, Teknik Yönetmen Yardımcısı Sayın Nihal ERYİĞİT ORUKAN Hanım’a, Bilgi Teknolojileri Yetkilisi Sayın Tolga ALEMDAR Bey’e ve Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, Program Sorumlusu Ögr. Gör. Hüseyin ÜNAL‘ a ve Ögr. Gör. Enes PEHLİVAN ile birlikte değerli öğrencilerimiz, Sümeyra SARITAŞ, Emine ASKAN, Şadiye Nur BODUR, Yağmur TAYLAN, Udey ÇELIKBAS, İlker GÜNDOĞAN, Emre KAYA ve Nevzat KORKMAZ’ a da vermis oldukları destekler ve yardımlar içinde ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.