Dış Ticaret Bölümü öğrencilerimiz Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı Serbest Bölgeler Genel Müdürlüğü Çatalca’ya Dr. Öğretim Üyesi Laçin Akyıl, Öğretim Görevlisi Arzu Durusu ve ARELKAM iş birliği ile 28.02.2024 tarihinde teknik gezi gerçekleştirmişlerdir.

14.03.2024

Gezide, Müdürlük tarafından öğrencilere “Türkiye’de Serbest Bölgeler” konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Seminerden sonra serbest bölgede yer alan Güzel Oto Ticaret A.Ş. firması ziyaret edilerek, öğrencilere dış ticarette kullanılan belgeler ile ilgili seminer verilmiştir.

Serbest bölge alanı gezilerek öğrencilere işleyiş ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.