Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi 2.Sayısı Hk.

25.08.2021

Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi 2.Sayısı Hk.

Sevgili öğrenciler ve değerleri okurlarımız,

İstanbul Arel Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Disiplinlerarası Yenilik Araştırmaları Dergisi’nin ikinci sayısıyla birlikte siz değerli okurlarımızın ve bilim camiasının karşısına çıkmanın bir kez daha heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Dergimizin bu sayısında, Sunuş bölümüne sizleri oldukça önemli olan “TIPTAKİ GELİŞMELER VE İNOVASYON” ve “SAĞLIKTA ARAŞTIRMA, İNOVASYON, DİJİTALLEŞME, GİRİŞİMCİLİK” başlıklarıyla karşılıyoruz. Dergimize bu sayıda yaptıkları katkıları nedeniyle alan editörlerimiz ve İstanbul Arel Üniversitesi’nin değerleri öğretim üyeleri Sayın Prof. Dr. Mustafa Cem UZAL ve Sayın Prof. Dr. Enver DURAN hocalarımıza teşekkür ederiz.

İkinci sayımızda Sağlık, Sosyal ve Mühendislik alanlarının çeşitli bilim dallarında olmak üzere beş araştırma makalesi ile karşınıza çıkıyoruz.

Bu sayımızda da desteklerini eksik etmeyen siz değerli araştırmacılarımıza ve hakemlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Gelecek sayılarımızda yeniden görüşmek üzere sağlık, mutluluk ve bilim dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

Sayıya ulaşmak için tıklayınız…