Elektrik Bölümü ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’ne Teknik Gezimiz

Elektrik Bölümü ve Elektronik ve Otomasyon Bölümü olarak, Kemerburgaz’da bulunan İBB Atık Yakma ve Enerji Üretim Tesisi’ne  teknik gezi gerçekleştirdik. Bu eşsiz deneyimde öğrencilerimiz, geleceğin enerji kaynakları ve sürdürülebilir çözümleri hakkında derin bir farkındalık kazandı. Öğrencilerimizin bilinçlenmesine yardımcı olan, gezide bizlerle bilgilerini paylaşan tüm yetkililere ve bu heyecan verici gezide edindiğimiz bilgileri, ilham verici anlatımlarıyla bizlere aktaranlara teşekkürlerimizi sunarız.