Finans Laboratuvarımızın Açılışı Borsa İstanbul’da Gerçekleşti.

23.06.2022

Finans Laboratuvarımızın Açılışı Borsa İstanbul’da Gerçekleşti.

Üniversitemizin Finans Laboratuvarının açılışı Borsa İstanbul’da düzenlenen organizasyonla gerçekleşti. Tören, Borsa İstanbul Genel Müdürü Dr. Korkmaz Ergun, Borsa İstanbul Yöneticileri, Rektörümüz Prof. Dr. A. Ercan Gegez, Fakülte Dekanlarımız, Dekan Yardımcılarımız ve Enstitü Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Gong Töreni açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyemiz ve aynı zamanda Lisansüstü Müdürümüz Prof. Dr. Ali Akdemir, “ Öncelikle burada böyle bir tören yapabildiğimiz için çok teşekkür ederiz. İnsanların ve kurumların iki farklı duygularının aynı anda yansıtıldığı piyasaların, ekonomilerin laboratuvar nezdinde incelenmesini de çok anlamlı buluyorum. Böyle bir bakış açısına sahip Üniversitenin öğretim üyesi olarak etkinliğe katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.” dedi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aylin Erdoğdu, “Türkiye’nin gözde kurumlarından Borsa İstanbul çatısı altında böyle güzel bir törende buluşmamıza vesile olan herkese çok teşekkür ederim. Öğrencilerimiz kulüp faaliyetleri çerçevesinde zaten uzun zamandır Borsa İstanbul’u ziyaret ediyorlar, bu şekilde laboratuvarımızın da etkin kullanımıyla teoriyi pratikle buluşturarak yüksek faaliyetine devam edecektir.”

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. A. Ercan Gegez, “Öncelikle ev sahipliği için Borsa İstanbul’ a çok teşekkür ediyorum. İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ile başlayan bu yolculukta, Borsa İstanbul ile devam eden süreçte İstanbul Finans Merkezi olarak hak ettiğimiz yerde olacağımıza inancımız tam. Biz İstanbul Arel Üniversitesi olarak ülke ekonomisine katma değer üreten bireyler olmasını önemsiyoruz. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin Finans Laboratuvarı ile guru duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

Teşekkür belgeleri ve plaket dağıtımı ve aile fotoğraf çekiminin ardından tören Borsa İstanbul’un gezilmesiyle son buldu.