“FoodHack İstanbul” 5. Etkinliği İstanbul Arel Üniversitesi’nde Gerçekleşti

22.06.2023

Dünya’nın en büyük gıda teknolojisi topluluklarından biri olan FoodHack’in 5. İstanbul etkinliği İstanbul Arel Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Artı Arel Kuluçka Merkezi ve Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün desteği ile gerçekleşen etkinlikte uygulamalı atölye çalışması ve panel oturumu gerçekleşti.

Gastronomic Firması’nın önlük katkısı ve Gemma Gıda Firması’nın doğal boyaları eşliğinde katılımcılar tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli ürünler çay teması kapsamında gerçekleşen etkinlikte Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Güzel Sanatlar Bölümü tarafından servis edildi.

Gıda teknolojisi alanında mevcut sorunların konuşulduğu panele Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı Özgür Gözükara, kanserle mücadelede önemli çalışmalar gerçekleştiren Prof. Dr. Mustafa Camgöz, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Gün, Mütevelli Heyeti Başkan Danışmanı Prof. Dr. Cuma Bayat, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Uğur Özgöker ve beraberindeki heyet de katıldı. Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, Prof. Dr. Mustafa Camgöz, gıda sektöründe yaşanan sorunları girişimcilerden dinleyerek önemli tavsiyelerde bulundu.

Panelde hizmet sektörü paydaşları, girişimciler ve akademisyenlerde yer aldı. Program soru cevap bölümünün ardından sona erdi.