Genç Kalite Topluluğu Kulübünde Devir Teslim Töreni

20.09.2023

Üniversitemiz Genç Kalite Topluluğu Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Leyla Kocakaya görevini düzenlenen devir teslim töreni ile Ceren Öykü Çelik’e bıraktı.

Üniversitemiz İktisadi İdari Birimler Fakültesi öğrencisi Leyla Kocakaya mezun olması nedeniyle Genç Kalite Topluluğu Kulübü Yönetim Kurulu Başkanlığını Tepekent Kemal Gözükara Yerlleşkesi’nde düzenlenen devir teslim töreni ile Fen – Edebiyat Fakültesi öğrencisi Ceren Öykü Çelik’e bıraktı.

Toplantı salonunda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ergül BerberProf. Dr. Hüseyin Gün, Arel Genç Kalite Topluluğu Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Gökçe Cebeci ve Öğrenci Dekanı Faik Benli katıldı.

Törende konuşan Leyla Kocakaya kalitenin yaygınlaştırması için kulüp olarak önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederken Ceren Öykü Çelik ise önemli bir görevi devraldığının farkında olduğunu belirterek kalite bilincinin yaygınlaştırılması için kulüp olarak çalışmalara devam edeceklerini vurguladı.

Genç Kalite Topluluğu Kulübü hakkında bilgiler veren Kulüp Danışmanı Öğr. Gör. Gökçe Cebeci İİBF mezunumuz Leyla Kocakaya’nın önemli çalışmalara imza attığını belirterek kendisine iş hayatında başarılar diledi. Ceren Öykü Çelik’inde kalitenin yaygınlaştırılması konusunda önemli faaliyetlerde bulunacağına inandığını belirten Cebeci desteklerinden dolayı Prof. Dr. Ercan Gegez’e ve Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.

Devir teslim töreninde konuşan Prof. Dr. Ercan Gegez kalitenin üniversiteler için önemli olduğunu vurgulayarak bu süreçte önemli katkıları olan Genç Kalite Topluluğu’na ve yönetimine teşekkür etti. Kaliteyi yaygınlaştırmasında ki başarılarından dolayı Üniversitemiz mezunu Leyla Kocakaya’yı tebrik eden Prof. Dr. Ercan Gegez kendisine teşekkür belgesi verdi.

Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.