Gürbüz Doğan Ekşioğlu Yaşamı ve Sanat Felsefesi

18.05.2022

Gürbüz Doğan Ekşioğlu Yaşamı ve Sanat Felsefesi

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi ve İletişim Fakültesi’nin birlikte oluşturduğu Dr. Gürbüz Doğan Ekşioğlu Yaşamı ve Sanat Felsefesi, görsel sunumu ile Büyük Konferans Salonu’nda, hemen ardından sergi açılışı Arel Sanat Galerisi’nde öğrencilerimiz ile buluştu.

Dr. Ekşioğlu, “İstanbul Arel Üniversitesine ve Selahattin Ganiz Hocama daveti için çok teşekkür ediyorum.” dedi ve “Uzun yıllar sonunda grafik bölümüne girmem, grafik bölümündeki yaratıcılık kısmında bana çok uyum sağladı. Ressam olma duygumla mizahı birleştirdim. Grafik bölümündeki görsel anlatım, benim yapımla uyum sağladı. Tesadüf eseri girdiğim bölüm, gerçekten olmam gereken bölümmüş bunu anladım. Dolayısıyla bugün karşınızdayım.” ifadelerini kullandı.