Direktörün Mesajı

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

İdari Destek ve Teknik Hizmetler Ofisi olarak Üniversitemizin ulusal ve uluslar arası konumunu koruyacak ve daha yukarılara taşıyacak olan akademik kadrosunun ve öğrencilerinin eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştirdikleri nezih, yaşanabilir yerleşkeler ve öğrenci evleri oluşturmak, sürdürülebilirliği sağlamak en kıymetli amacımızdır.

Bu amaç doğrultusunda teknik, idari ve hizmetli kadromuzla kanun, yönetmelik ve bilimin ışığında çeşitli faaliyetlerin yürütülmesini sağlamaktayız. Yerleşkelerimiz ve öğrenci evlerimizin yemekten güvenliğe, ulaşımdan temizliğe, peyzajdan bakım onarıma, yeni yapılar inşa etmekten olan yapıların bakımına kadar kısacası eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleşmesi için bütün idari ve teknik faaliyetlerin tamamını eksiksiz ve bir an beklemeksizin hem planlayarak hem de anında aksiyon alarak gerçekleştirmek asli görevimizdir.

Öğrencilerimizin, üniversitemizce sunulan eğitim ve öğretim imkanlarından en ideal koşullarda yararlanması mottosu ile sizlere daha iyi imkanlarda faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.