Bakım Onarım Hizmetleri

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Teknik Destek Hizmetleri

İstanbul Arel Üniversitesi Teknik Destek Hizmetleri Birimi; yerleşkeler ve öğrenci evlerinin mekanik, elektrik tesisatının bakım ve onarımını yapmakla, alanların devamlı kontrolünü sağlayarak alanların her an hizmete hazır halde olmasını sağlamakla görevlidir.

Teknik Destek Hizmetleri üzerine alınan geri bildirimlerin değerlendirilmesi ve hizmet kalitesinin sürekli iyileştirilmesi amacıyla da; teknik destek hizmetleri düzenli olarak kontrol edilmektedir.

Herhangi Teknik Destek İhtiyaçlarınızda Arelim uygulamamızdan (ARELim Staff Application. Powered By Artek Teknoloji. ) birimimize talep(ikaz) açabilirsiniz. Arelim uygulamasından açmış olduğunuz talep doğrultusunda en kısa sürede teknik destek sağlanacaktır.

Teknik Destek Hizmetleri İle İlgili Sorumlu Bilgileri:

İDARİ AMİR
KEMAL GÖZÜKARA YERLEŞKESİ