Yapı İşleri

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

Misyonumuz:

Üniversitemizin üst düzeyde eğitim, öğretim ve araştırma için gerekli, teknolojik olarak güncelliğini sürekli koruyan bir alt yapıya sahip olmasını sağlamak.

Vizyonumuz:

Üniversitemizin tüm yerleşkelerini uluslararası düzeyde fiziki koşullara sahip hale getirmek için Üniversite yapılarının inşaat ve onarım işlerini kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikle, mümkün olan en kısa sürede eğitim ve öğretimi aksatmayacak şekilde planlanarak bitirilmesini sağlamak ve hizmetine sunulmasına yardımcı olmaktır.

Görevlerimiz:

Kampüslerimiz dahilindeki mevcut bina ve tesislerimizdeki inşai, elektrik ve mekanik tesisatların   bakım onarım işlerini yönetmek ve raporlamak.

Çıkabilecek sorunları ön görerek önleyici faaliyetler gerçekleştirmek.

Üniversitemizin, öğrenci ve akademik personel kapasitesinin artışına bağlı olarak derslikler, laboratuvarlar ve öğrenci evleri gibi ihtiyaçlarının karşılanması adına projeler geliştirmek.

Yeni tesis ve sistem inşası için keşif ve metraj işlerinin yapılarak, ihale öncesi proje altlıklarının oluşturulmasını sağlamak. Proje yer teslimi, geçici ve kesin kabul işlemlerini yürüterek işin tamamlanmasını sağlamak.