Öğrenci Kulubü

Gazetecilik

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Gazetecilik Kulübü

Gazetecilik Kulübü, gazeteciliğe ilgisi olan öğrencilerin bir araya geldiği dinamik bir topluluktur. Kulüp, üyelerin gazetecilik odaklı ilgi alanlarını geliştirmelerine ve deneyim kazanmalarına yardımcı olmaktadır. Gazetecilik Kulübü, üyelerin ilgi alanlarına hitap etmesinden dolayı ortak paydada buluşmalarına çok rahat bir şekilde olanak sağlamaktadır. Bu durum sosyal bağları da arttırarak öğrencilerin yeni arkadaşlıklar geliştirilmesine olanak yaratmaktadır.

“Akademik” veya “sektörel” etkinlikler kulüpteki üyelerin bilgi ve deneyim kazanmasına yardımcı olurken “gönüllülük” adı altındaki projelerle ise kulüp, topluma yardım etmeyi hedeflemektedir. Kulüpteki diğer etkinlikler ise öğrencilerin ilgisini çekip tamamen eğlence ve stres azaltma amacı taşımaktadır.

‘Gazetecilik Kulübü’nün Faaliyetleri

Teknik Geziler

Haber Atölyeleri

Seminerler

Editoryal Toplantılar

E-Bülten

Kurgu Eğitimleri

Röportaj Uygulamaları

Sektör Buluşmaları

Gazetecilik Kulübü, gazeteciliği seven ve bu alanda aktivitelerde bulunmak isteyen herkesi üyesi olmaya davet etmektedir.

Birlikte gazetecilik dünyasını keşfetmek ve bilgi paylaşımında bulunmak için Gazetecilik Kulübü’ne Arelim uygulaması üzerinden üye olabilirsiniz.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları