İletişim Fakültesi

Görsel İletişim Tasarımı

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Misyon

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, dijitalleşen dünya ile birlikte iletişim ve tasarım alanlarındaki ihtiyaca yönelik çözümlere için sanat, estetik ve teknolojiyi bir araya getirerek cevaplar üretmektedir. Görsel İletişim Tasarımı bölümü, gelişen iletişim teknolojilerine paralel olarak öğrencilerimizin çağa ayak uydurabilmelerine imkân sağlamakta ve teknoloji ile ortaya çıkan yeni uygulama alanlarına hâkim, kuramsal derinliğe vakıf, çağdaş tasarım düşünce eğilimlerini takip eden iletişimciler ve tasarımcılar yetiştirmektedir.

Vizyon

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, öğrencilerimize çok yönlü bir eğitim-öğretim anlayışı kazandırarak teknolojiyle dönüşen dünyanın farkındalığını ortaya koymayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda hareket eden bölümümüz, dönüşen dünyanın beraberinde getirdiği yeni görev ve sorumlulukların bilincine sahip görsel iletişim tasarımcılarını topluma kazandırmayı amaçlamaktadır.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları