İş ve Kariyer Olanakları

Yeni Medya ve İletişim

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

Yeni Medya ve İletişim bölümü sadece medya sektörünün değil, aynı zamanda bugün dijital olanakları kullanan bütün sektörlere nitelikli meslek insanı yetiştirmek için de kurulmuştur. Bunlar; tasarım firmaları, eğitim kurumları, sosyal medya ajansları, film ve dizi izleme platformları dahası reklam ajansları, televizyonlar, radyolar kısacası çevrim içi ve çevrim dışı hizmet veren bütün şirketler.

Peki, ne iş yapabilir Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nden mezun olan öğrenciler? Yukarıda sayılan iş alanlarının medyatik her türlü ihtiyacı karşılanabilir. Bunların birkaç tanesi şunlardır: Web içerik tasarımcısı, İçerik yöneticisi, içerik üreticisi, görsel tasarımcı, kurumsal iletişim uzmanı, sosyal medya uzmanı, web programlayıcısı, dijital içerik yazarı ve dahası.

Bölüm Hakkında

Fakülte Duyuruları