İngilizce Hazırlık Programına Online Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine

29.08.2023

Eğitim dili İngilizce olan ve eğitim dili Türkçe olup gönüllü olarak İngilizce Hazırlık Programına online kayıt yaptıran öğrencilerimiz için bilgisayar destekli İngilizce Seviye Belirleme ve Muafiyet Sınavı 25-26 Eylül tarihleri arasında Cevizlibağ Kampüsümüzde 3. Katta bulunan 302 no’lu laboratuvarda iki gün boyunca 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacaktır.

• Sınava girmek zorunludur.
  • Sınav online olarak yapılacağından her öğrenci sınava ancak bir kez katılabilir.

Örnek Sınav linki için tıklayınız.

To The Attention Of The Students Who Have Registered Online

For students who have enrolled online, The English Exemption and Placement Exam will be administered on the 25th and 26th of September every hour from 10.00 am to 3.00 pm at Cevizlibağ Campus, the 3rd floor, in laboratory room number 302, throughout two days.

• Please note that taking the exam is compulsory and as it is computer based, it can be taken ONLY once

Click here for the Demo CEPT Exam link.