İngilizce I İngilizce II Muafiyet Sınavları Hk. (Kemal Gözükara/Cevizlibağ Bölümlerde Okuyan Öğrenciler)

19.10.2021

Kemal Gözükara ve Cevizlibağ Yerleşkelerinde fakültelere kayıtlı öğrenciler

için muafiyet sınav tarihi 22.10.2021 Cuma olarak belirlenmiştir.

1. oturum : 21.00-21.20 (İngilizce 1)

2. oturum : 21.30-21.50  (İngilizce 2)

Sınav B2 düzeyinde UZEM üzerinden yapılacaktır.

Her bir  sınavda 20 soru bulunmaktadır.

Her öğrenciye farklı sorular gelecektir.

100 üzerinden en az 80 puan alan öğrenciler Ortak İngilizce derslerinden muaf sayılacaktır.

Sınav için ön kayıt yaptırmaya gerek yoktur. Belirtilen gün ve saatlerde UZEM sistemi üzerinden kullanıcı adı ve şifrelerle giriş yapıldığında Ing 1-2 dersini aldığınız öğretim elemanının sayfasında sınavlar aktif olacaktır.

Sınav sırasıyla önce Ing1 sonra Ing2 olarak 10 dakika arayla cevaplanacaktır.

NOT: Sınava girmek istemeyen öğrenciler İngilizce I ve İngilizce II derslerini alacaklardır.

YDYO Müdürlüğü