Eğitim ve Gelişim

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

“Eğitim, tüm çalışanlarımıza ve dolayısıyla Üniversitemizin geleceğine yaptığı en önemli yatırımdır” yaklaşımı ve hayat boyu öğrenme perspektifiyle vizyon ve misyonumuzu belirliyoruz. Çalışanlarımızın, bilgi, beceri ve kaliteli hizmet düzeyini arttırmak amacıyla mesleki ve kişisel gelişim eğitimlerine Üniversitemizin politikası gereği önem vermekteyiz.

Eğitimlerimizi, İnsan Kaynakları profesyonellerinin deneyimi ile çalışanlarımızın ihtiyaç ve isteklerini bir araya getirerek şekillendirmekteyiz. Eğitim ve gelişim alanındaki amacımız, çalışanlarımızın hem bireysel hem de profesyonel olarak tüm bilgi ve becerilere sahip olmalarını sağlamaktır. Eğitimlerimiz ile birlikte çalışanlarımızın işlerindeki verimlilik ve etkinliklerini artırarak gelişim ve performans artışı sağlamayı hedeflemekteyiz.

Uygun eğitimler tespit edilirken, işin ve çalışanın nitelikleri göz önünde bulundurularak çalışanlarımızın profesyonel gelişimine ve kariyer planlarına katkı sağlayacak programlar seçmekteyiz.

• Zorunlu Eğitim Programları
  • Kişisel Gelişim Programları