İşe Alım Politikamız

İDARİ BİRİMLER

İstanbul Arel Üniversitesi seçme ve yerleştirme sisteminin ilkeleri;

• İhtiyaca uygun yetkinliklerde,
  • İstanbul Arel Üniversitesi felsefesini, vizyonunu, misyonunu ve ilkelerini benimseyip uygulayabilecek,
  • Kendisini, takımını ve kurumunu geliştirecek,
  • Teknolojideki gelişmeleri takip edip ve uygulayacak,
  • Eğitimli ve profesyonel insan kaynağını istihdam etmektir.

Çok Yönlülük ve Yeniliğe Açık Olmak

Adayların, işin teknik gereksinimlerine uygun özellikler taşımasının yanı sıra çok yönlü, öğrenmeye ve yeniliklere açık, insan ilişkilerinde başarılı ve inisiyatif sahibi olmalarına dikkat edilmektedir. Her şeyden önce yaptığı işe gönülden bağlı olan, iletişim becerileri yüksek, empati kurabilen, takım çalışması ve inisiyatif alma konularında etkili, ayrıca işinin uzmanı olan kişilere potansiyel çalışan listemiz içerisinde yer verilmektedir.

İdari kadromuzdaki açık pozisyonları www.kariyer.net sitesi üzerinden, akademik kadromuzdaki açık pozisyonları www.arel.edu.tr  sitesi üzerinden takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

“Eşit işe eşit ücret” prensibini benimseyen Üniversitemizde ücret politikası; ücret kademelerine, güncel piyasa eğilimlerine ve performans değerlendirmelerimize bağlı olarak belirlenmekte ve güncellenmektedir. Ücretler aylık olarak her ayın ilk haftası ödenmektedir.