Kariyer Yönetimi

ÜNİVERSİTE

İDARİ BİRİMLER

İstanbul Arel Üniversitesinde kariyer yönetimi ve kariyer planlama, başarı ile doğru orantılıdır. Kariyer planlamanın hayata geçirilebilmesi için o pozisyonun bilgi, deneyim ve performans değerlendirme ön koşullarına sahip olmak gerekmektedir. Atamalar tamamen objektif veriler üzerinden değerlendirilmektedir.

Performans değerlendirme süreçleri ile çalışanın bir önceki yıl göstermiş olduğu performans değerlendirilir ve gelecek yıl için hedefler ile gelişim alanları belirlenir. Bu görüşmeler çalışan ve yöneticinin beklentilerini karşılıklı olarak ortaya koyarak, çalışanın yetkinlik ve performansına dönük geri bildirimlerin sunulduğu önemli bir zemin oluşturmaktadır.

Bu doğrultuda İnsan Kaynakları ekibimiz, çalışanlarımızın başarılı yönlerini ve gelişmeye açık noktalarını ortaya koymak ve buna dönük gelişim planları hazırlamak üzere yoğun çalışmalar yürüterek tüm çalışanlarımıza kariyerlerinde gelişme imkânı sunmaktadır.