İstanbul Arel Üniversitesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı

09.03.2022

İstanbul Arel Üniversitesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü Kutladı.

Üniversitemiz akademisyenleri, öğrencileri ve idari personeli ile beraber 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Öğrencilerin kadın çalışanları karanfil vererek tebrik ettikleri günde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül Berber “Bugün kadınların topluma katkılarını, sorumluluklarını, zorluklar karşısındaki mücadelelerini, fark etmek, anlamak ve paylaşmak için önemli bir gün. Başta Üniversitemizdeki, Ülkemizdeki tüm kadınların ve tabii ki tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü bu bilinçle kutlarım.” dedi.

Etkinlikler Girişimcilik ve Liderlik Ofisi Müdürü Özge Şenöz’ün moderatörlüğünde düzenlenen “Daha Yaşanabilir bir Dünya için Girişimci Kadın Liderler Semineri” ile devam etti. Seminere katılan kadın girişimciler süreçlerini paylaşırken öğrencilere de tavsiyelerde bulundular. Lukwise Kurucu Ortağı Burçak Çakır “Önemli olan başarmak değil, yola devam etmek, istersek her şeyi başarırız.” tavsiyesinde bulunurken Parrotize Kurucusu Pia Bozyel çocukları yetiştirirken eşitlik kavramını yerleştirerek eğitim verilmesi gerektiğini vurguladı.