İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi Yıl Sonu Öğrenci Sergisi Arel Sanat Galerisi’nde Açıldı.

12.07.2023

Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı serginin açılış törenine Onursal Başkanımız Kemal Gözükara, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül Berber, Prof. Dr. Hüseyin Gün, üniversitemiz akademik ve idari personeli katıldı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı, Çizgi Film ve Animasyon, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı eserler Arel Sanat Galerisi’nde yaz boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak.