İstanbul Arel Üniversitesi Küresel Alanda İş Birliği Anlaşmalarına Devam Ediyor

18.01.2024

İstanbul Arel Üniversitesi Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi ve Bhayangkara Surabaya Üniversitesi ile iş birliği anlaşması imzaladı.

İstanbul Arel Üniversitesi uluslararası alanda iş birliği çalışmalarına devam ediyor. Güçlü akademisyen kadrosu ve donanımlı personeli ile toplumsal yaşama yön veren İstanbul Arel Üniversitesi bu kapsamda Bhayangkara Jakarta Raya University ve Bhayangkara Surabaya Üniversitesi ile eğitim ve akademik alanında iş birliği anlaşması imzaladı.

Üniversitemiz Senato Toplantı Odası’nda gerçekleşen imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Bhayangkara Surabaya Üniversitesi Rektörü Irjen Pol. Drs. Anton Setiadji, Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi’ni temsilen Dr. Diah Ayu Permatasari katıldı.

İmzalanan iş birliği ile birlikte ortak çalıştay ve seminerler düzenlecek. Bununla beraber akademik personel ve öğrenci değişimi ile bilimsel çalışmalarda ortak projelere imza atılacak.

İmza töreninden önce Üniversitemizi gezen Bhayangkara Surabaya Üniversitesi ve Bhayangkara Jakarta Raya Üniversitesi heyeti misafirperverliğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Ercan Gegez’e teşekkür etti. İmza töreni karşılıklı hediyeleşme  ve toplu fotoğraf çekimi sona erdi.