İstanbul Arel Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun Düzenlediği “Kariyer Gelişimi ve Rekabetçi Ekonomide Başarı” Etkinliği Ulusal Basında Yer Aldı

04.11.2023

İstanbul Arel Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin ve akademik personelimizin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz “Kariyer Gelişimi ve Rekabetçi Ekonomide Başarı” başlıklı etkinliğimiz, basın yayın organları tarafından dikkatle ele alındı. Türkiye Rekabet Kurumu Başkanı Sayın Birol Küle’nin değerli katılımıyla zenginleşen bu etkinlik ulusal basında yer aldı.

Öğrenci ve öğretim üyelerimizden oluşan geniş bir izleyici kitlesinin ilgiyle takip ettiği bu etkinlikte, Sayın Küle’nin değerli görüşleri ve sektördeki tecrübeleri katılımcılara ilham verdi.

Ulusal basın yayın organlarımızda yer alan etkinlik haberlerimizi aşağıdaki linklerden inceleyebilirsiniz:

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu, bilgiyi paylaşmanın ve öğrenmenin ötesinde,   öğrencilerimizi ve katılımcılarımızı sektörün öncülerinin deneyimleriyle buluşturarak kariyer yollarını aydınlatmaya devam edecektir.