İstanbul Arel Üniversitesi Mezunlarına İstihdam Olanakları Sunuyor

24.03.2023

Arel Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, mavi yaka ve ara kademe pozisyonlarında lider aracı kurumu Eleman.net(https://www.eleman.net/) ile iş birliği protokolü imzaladı.İmzalanan protokol kapsamında staj, istihdam, ortak etkinlikler ve yetkinlik gelişim eğitimleri gibi birçok alanda iş birliği yapılacak. Bu iş birliği sayesinde Meslek Yüksek Okulumuz için faydalı adımlar atılacak.

“Öğrencilerin İş Hayatına Hazırlanmalarına Destek Olacak”

Üniversitemiz Cevizlibağ Sağlık Yerleşkesinde Eleman.net CEO’su Murat Günay ve ARELKAM Müdürü Ayhan Acar’ın katılımı ile törenle imzalanan protokol, Üniversitemiz öğrencilerinin istihdam edilmesi konusunda önemli katkılar sağlayacak.

Arel Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARELKAM)’dan yapılan açıklamada;

“Bu iş birliğiyle öğrencilerin staj ve istihdam olanaklarını arttırmayı hedefliyor. Ayrıca, ortak etkinlikler ve yetkinlik gelişim eğitimleri sayesinde öğrencilerin iş hayatına hazırlanmalarına da destek olunacak. Bu iş birliğinin, İstanbul Arel Üniversitesi öğrencilerinin kariyer hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olacağına inanıyoruz. İş birliği protokolünün imzalanmasıyla birlikte, Meslek Yüksek Okulumuz için önemli bir adım atılmış oldu.” ifadelerine yer verildi.