İstanbul Arel Üniversitesi Öğrencilerin Sorunlarını Dinlemeye Devam Ediyor

20.10.2023

Öğrenci Evlerinde kalan öğrencilerimiz ile Üniversitemiz yönetimi akşam yemeğinde bir araya gelerek sorunlarını dile getirdi.

İstanbul Arel Üniversitesi demokratik bir üniversite ilkesi çerçevesinde çalışmalarına devam ederek her platformda öğrencilerinin sorunlarını dinlemeye özen gösteriyor. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde öğrenci kulüplerinin yönetimi ile bir araya gelen Üniversitemiz yönetimi son olarak Öğrenci Evlerinde kalan öğrencilerimizle akşam yemeğinde buluşarak onların sorunlarını dinledi.

İstanbul Arel Üniversitesi Kemal Gözükara Yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ergül Berber, Prof. Dr. Hüseyin Gün, Üniversitemiz Genel Sekreteri Mustafa Kılıçaslan, Sağlık, Konaklama ve Spor Ofisi Direktörü İbrahim Cem Emir, Kız Öğrenci Evleri Sorumlusu Sevgül Zaralı, Erkek Öğrenci Evleri Sorumlusu Kadir Kırmızı ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Akşam yemeğinden sonra program konferans salonunda devam etti. Üniversitemiz öğrencileri ile yemek yiyen Prof. Dr. Ercan Gegez konferans salonunda öğrencilere bir konuşma yaptı. Öğrencilerin sorunlarını dinlemeye her zaman açık olduğunu dile getiren Prof. Dr. Ercan Gegez demokratik bir üniversite olduğumuzu vurguladı. Üniversitemizin her biriminde öğrencilerimizin sorunlarını dinleyerek sorunun imkânlar dâhilinde çözülmeye çalışıldığını belirten Prof. Dr. Ercan Gegez kapısının her zaman öğrencilere açık olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Ercan Gegez’in konuşmasının ardından geleneksel öğrenci buluşmaları Sağlık Konaklama ve Spor Ofisi Direktörü İbrahim Cem Emir’in başkanlığında devam etti. Programda yemek, temizlik, ulaşım, güvenlik ve internet alt yapısı başlıkları altında öğrencilerin sorunları masaya yatırıldı. Yurtlarda yaşadıkları sorunları rahatça dile getiren öğrenciler özellikle yemek ve temizlik konusunda önemli önerilerde bulundu.

Toplantıda öğrencilerin sorunlarını rahatlıkla dile getirebildiklerinden dolayı mutlu olduğunu dile getiren Prof. Dr. Ergül Berber demokratik bir üniversite olduklarını vurgulayarak öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür etti.