İstanbul Arel Üniversitesi Öğrencilerini Sektöre Hazırlamaya Devam Ediyor

23.02.2024

Ebebek Grup CEO’su  (Üst Yöneticisi) Halil Erdoğmuş Üniversitemizi ziyaret ederek “Perakendecilikte Uçtan Uca İş Yönetimi” konulu markalı derste İktisadi ve İdari Bilimler öğrencileri ile bir araya geldi.

Donanımlı akademik kadrosu ile teorik olarak öğrencilerini besleyen İstanbul Arel Üniversitesi, aynı zamanda paydaşları ile beraber öğrencilerini mesleğe hazırlamak için çalışmalarına devam ediyor.

Öğrencilerin sektörle buluşturulmasında önemli rol oynayan ArelPRO, Markalı Dersler programıyla sektörün önde gelen kurum ve kuruluşlarını öğrencilerle tanıştırıyor. Bu kapsamda önemli paydaşımız olan ebebek ile “Perakendecilikte Uçtan Uca İş Yönetimi” konulu markalı dersin ilk oturumu Üniversitemizde gerçekleşti. ebebek CEO’su Halil Erdoğmuş’un katılımı ile gerçekleşen ilk derste öğrencilerimiz markanın kuruluş hikayesini  öğrenirken, kurucusu Halil Aydoğmuş’tan kariyerlerine yönelik önemli ipuçları aldı.

İşin mutfağında yetişmenin önemine vurgu yapan Halil Erdoğmuş, Genç Yetenek Programı Everest Yolculuğu hakkında da detaylı bilgi verdi.

“ebebek CEO’su Üniversitemiz Yönetimi İle Bir Araya Geldi”

Sektörel anlamda önemli paydaşlarımızdan biri olan ebebek Üniversitemiz ile iş birliği çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Üniversitemiz Mütevelli Heyet Başkanı Özgür Gözükara ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez’i beraberindeki heyetle makamında ziyaret eden ebebek CEO’su Halil Erdoğmuş sektör hakkında Üniversitemiz yönetimine önemli bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Ayhan Acar yönetimindeki ArelKAM ile işbirliği kapsamında yürütülen güncel çalışmalar değerlendirilirken bu çalışmaların artarak devam etmesi yönünde karar alındı.