İstanbul Arel Üniversitesi’nde Bayram Coşkusu

22.06.2023

Üniversitemiz yönetimi, akademik ve idari kadrosu ile beraber bayramlaşma törenini gerçekleştirdi.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi fuaye alanında düzenlenen törene; Üniversitemiz Onursal Başkanı Kemal Gözükara, Mütevelli Heyet Başkanı Özgür Gözükara, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Enver Duran, Prof. Dr. Hüseyin Gün, Üniversitemiz fakülte dekanları, akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez bayram için iyi temennilerde bulunarak akademik ve idari personelin bayramını kutladı.

Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara ise bir arada olmanın öneminden bahsederek bu güçlü kadro ile nice bayramlara erişmeyi temenni ettiğini belirtti.

Üniversitemizin bugünlere gelmesinde büyük emeği olan Onursal Başkanımız Kemal Gözükara ise akademik ve idari personelimizle beraber olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek herkese iyi bayramlar diledi.