İstanbul Arel Üniversitesi’nde Bayram Coşkusu

19.04.2023

Üniversitemiz Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleşti. Akademik ve idari personelin bir araya geldiği bayramlaşma töreninde Onursal Başkanımız Kemal Gözükara, Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara ve Rektörümüz Prof. Dr.  Ercan Gegez akademik ve idari personelin bayramını kutladı.

19 Nisan Çarşamba günü Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesinde saat 11.00’de gerçekleşen bayramlaşma törenine Onursal Başkanımız Kemal Gözükara, Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez, Dekanlarımız, Akademisyenlerimiz ve İdari Personelimiz katıldı.

Bayram için temennilerde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ercan Gegez zor günler geçirdiğimizi ifade ederek bayramın sağlıklı günler getirmesini temenni etti. Prof. Dr. Ercan Gegez; “ İnşallah geçirdiğimiz bu bayram geçmişlerden daha güzel günler, sağlıklı günler getirir. Bu bayram, üniversitemizi güzel yerlere getirdiğimiz günlerin başlangıcı olsun.” dedi.

Onursal Başkanımız Kemal Gözükara ve Mütevelli Heyet Başkanımız Özgür Gözükara, üniversitemiz akademik ve idari personelinin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, sağlık ve mutluluk temennilerinde bulundu.