İstanbul Arel Üniversitesi’nde Sanat Rüzgârı Esiyor

22.04.2024

İstanbul Arel Üniversitesi’nde Sanat Rüzgârı Esiyor

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi aynı günde iki sergiye ev sahipliği yaptı.

İstanbul Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi sanatsal faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Yoğun ders ve sınav temposunda olan öğrenciler Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen sergilerde yer alan birbirinden güzel eserler sayesinde yoğun sınav döneminde zihinlerini dinlendirme fırsatı yakalıyor.

İstanbul Arel Üniversitesi Tepekent  Kemal Gözükara Yerleşkesi 3. Kat Fuaye alanında düzenlenen ilk sergide Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Grafik Tasarımı Sanatta Yeterlilik Programı öğrencisi Burçin Tuncay’ın eserleri sanatseverlerle buluştu. Kitap kapağı tasarımlarını konu alan “Yeniden Yorumlamalar” isimli sergi yoğun ilgi gördüğü sergi 25 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.

“Bakırköylü Sanatçıların Eserleri Üniversitemizde Sergileniyor”

Günün bir diğer sergisinde ise Bakırköylü Sanatçılar Derneği ve Üniversitemize Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliği ile hazırlanan eserler İstanbul Arel Üniversitesi Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Birbirinden güzel resimlerin yer aldığı sergi 26 Nisan 2024 tarihine kadar devam edecek.