İstanbul Havalimanı Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

11.03.2024

İstanbul Havalimanı Yetkilileri Üniversitemizi Ziyaret Etti

İGA İstanbul Havalimanı ile Üniversitemiz iş birliğinde “Animasyon Hazırlama Yarışması” düzenlenecek.

Üniversitemiz, mezuniyet öncesinde öğrencilerin sektörle bağını güçlendirmek amacıyla İstanbul Havalimanı yetkililerini Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkemizde ağırladı. İGA İstanbul Havalimanı (İstanbul Grand Airport) Eğitim Gelişim Uzmanı Ceren Bulut ve Uzman Yardımcısı Zeynep Uzun, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi başta olmak üzere diğer bölüm öğrencileri ile bir araya geldi.

Dijitalleşmeye Destek: Animasyon Hazırlama Yarışması

Ziyaret kapsamında, dijitalleşme çağını yakalamak adına İGA İstanbul Havalimanı’nın Üniversite ile iş birliği yaparak düzenlemeyi planladığı “Animasyon Hazırlama Yarışması” hakkında bilgiler verildi. Öğrencilere sektörle ilgili önemli bilgiler sunan yetkililer, yarışmanın havalimanı süreçlerini konu edineceğini ifade ettiler.

Başarıya Ödüller: Ücretsiz Uçak Bileti ve Eğitimler

Yarışmada başarılı olan projelere ödül olarak; ücretsiz uçak bileti ve havacılık alanında önemli kuruluşların eğitimlerinden ücretsiz yararlanma imkânı sağlanacak. Bu ödüller, öğrencilere sektöre daha yakından entegre olma fırsatı sunmayı hedefliyor.