İstanbul’da Farklı Sosyoekonomik Düzeydeki Topluluklarda Teknolojik Cihazların Okul Öncesi Çocukların Beslenme Alışkanlıklarına Etkisi; Kesitsel Bir Pilot Çalışma Semineri

08.02.2023

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Tıp Fakültesi Seminer Programları dizisinin dördüncü konferansı olan “Technological Devices and Their Effect on Preschool Children’s Eating Habits in Communities of Mixed Socioeconomic Status in Istanbul; a Pilot Cross-Sectional Study- İstanbul’da Farklı Sosyoekonomik Düzeydeki Topluluklarda Teknolojik Cihazların Okul Öncesi Çocukların Beslenme Alışkanlıklarına Etkisi; Kesitsel Bir Pilot Çalışma” 08.02.2023 Çarşamba günü Saat:12:00’da Arş. Gör. Nur ÇINAR ŞİRİN tarafından verilmiştir.