Kırgızistan’ın Uluslararası Üniversitesi, Arel Üniversitesi’nde

29.09.2022

Kırgızistan’ın Uluslararası Üniversitesi Arel Üniversitesi’nde

Uluslararası Üniversitesi yönetim kadrosuyla Üniversitemize ziyarete geldi.

Uluslararası Üniversite Mütevelli Heyet Başkanı Aidaraliev Asylberk Akmatbekovich ve Rektör Yardımcısı Baatyrbek Akylbekov Üniversitemiz Tepekent Kemal Gözükara Yerleşkesini ziyaret etti.

Laboratuvar ve sosyal alanlarını gezerek inceleyen Uluslararası Üniversite Yönetimine Arel Üniversitesi Mütevelli Hayat Başkanı Özgür Gözükara ve Prof. Dr. Mümin Ertürk, Prof. Dr. Cuma Bayat ve Rektör Yardımıcısı Prof. Dr. Ergül Berber eşlik etti.

Üniversitemizin modern yapısını, teknolojik alt yapısını ve laboratuvar donanımlarını çok beğendiğini dile getiren Uluslararası Üniversite Mütevelli Heyet Başkanı Aidaraliev Asylberk Akmatbekovich üniversitelerin iş birliklerini geliştirmek için bir araya geldiklerini söyledi.